Notis Privasi  

Website trustedagent.com.my ini adalah milik DBS Advisory (JM0972357-A), sebagai semua perkhidmatan yang disediakan, iaitu antaranya adalah untuk langganan bina website secara bulanan, langganan agents directory dan langganan servis run ads.

Sebagai penyedia perkhidmatan, kami akan memerlukan beberapa maklumat-maklumat peribadi pelanggan. Segala maklumat yang diberikan itu, hanya terhad untuk kegunaan bagi tujuan perkhidmatan yang diambil dan disimpan sendiri dan tidak dijual kepada mana-mana pihak ketiga.

Terdapat juga beberapa maklumat mereka yang menjadi pelanggan kepada perkhidmatan kami, dikongsikan kepada umum supaya bakal pelanggan dapat menghubungi mereka dan seterusnya mencipta peluang untuk jualan kepada mereka.

Website ini juga menggunakan Cookie untuk menyimpan maklumat pelawat yang berkunjung ke website ini bagi tujuan rujukan dan analisa oleh pihak kami untuk lebih memahami behavior para pelawat yang berkunjung ke website ini.

Website ini tidak mewakili syarikat-syarikat yang dipromosikan, secara keseluruhan. Kami tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku salah faham dan salah nyata sepanjang anda melayari website ini, termasuk ketika berhubung dengan mana-mana agents yang dikongsikan dalam website ini.

Adalah dinasihatkan supaya sentiasa berhubung dengan agents yang betul, sah dan trusted agar sebarang penipuan atau salah laku dapat dielakkan.

Share to:
Made with ❤️ by DBS Advisory
error: Content is protected !!