House Protection  

4 Sebab Kenapa Anda Perlu Lindungi Rumah & Isi Rumah:
 1. Perlindungan Kebakaran, Kilat, Letupan Domestik & Bencana Alam
  Kerosakan yang berlaku ke atas struktur rumah boleh memberikan kesan terhadap kewangan dan gangguan emosi pada anda dan keluarga. Kerosakan ini boleh berpunca dari kebakaran, kilat, letupan domestik, banjir, ribut taufan, dilanggar kenderaan atau haiwan, pecahan atau limpahan tangki air, alat atau paip domestik dan pelbagai lagi.

 2. Perlindungan Barangan Rumah
  Anda juga boleh menambah perlindungan untuk melindungi barangan dalam rumah seperti perabot, barangan elektronik, dan lain-lain dari situasi yang boleh berlaku di nombor 1.

 3. Perlindungan dari Kecurian
  Kecurian tanpa pecah masuk atau secara paksaan dan keganasan ke dalam rumah juga antara yang boleh dilindungi.

 4. Liabiliti Awam
  Anda juga boleh menambah perlindungan untuk melindungi anda daripada tuntutan perundangan oleh pihak ketiga contohnya anda diketahui menjadi punca berlaku kebakaran kepada rumah-rumah jiran atau atap rumah anda diterbangkan angin dan jatuh merosakkan rumah-rumah jiran.

Lindungi rumah dan isi rumah anda dengan Takaful Pemilik Rumah (HouseOwner) & Isi Rumah (HouseHolder) untuk jiwa yang lebih tenang dan membantu mengurangkan kos penggantian dan pembaikan rumah apabila berlaku musibah tidak diingini.

Hubungi agent yang berdekatan dengan anda untuk dapatkan sebutharga dan penerangan PERCUMA hari ini.
Dapatkan sebutharga dari agent yang berdekatan!
Share to:
error: Content is protected !!